Beeldhouwwerk


Het werkproces
In het Atelier van Beeldvorm maak ik met veel plezier beelden die ontstaan uit mijn ziel. Ik  werk van binnenuit. Mijn handen doen het werk. Mijn denken zet ik alleen in om bepaalde technieken te gebruiken en eigen te maken. Dit hele proces, wat ik elke keer ga, is voor mij steeds een boeiende tocht van wat er ontdekt wil worden. Ik werk dus voornamelijk intuïtief, waarbij de diverse kunstopleidingen, die ik volgde, mij technieken en handvatten hebben aangereikt om dit proces uit te voeren. Ik maak beelden uit allerlei materialen: uit steen en hout, van klei en brons.  Belangrijk tijdens het werken aan kunst zijn voor mij aandacht en verbinding.

Opleidingen

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn: intuïtieve astrologie, Cochenille: 3 jarige scholing voor het kunstzinnige proces, Kunstzinnige therapie, Reiki 1 en 2 en Reikimasterschap, jaartraining en individuele lessen Sjamanisme, 4-jarige scholing pottenbakken. Leergangen Menskundig Adviseur, Vrije Academie Beeldende kunst in Zeist.

Exposities

Expositie in het buitenland: “Little treasures” 25 november t/m 7 december 2017 Bologna, Italië. Ik was daar aanwezig met 4 van mijn beelden in verschillende steensoorten en hout.

Copyright © Beeldvorm.eu